Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda veli, öğretmen ve öğrencilerimizle coşkuyla kutladık.

Ağu

Ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve veren, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu olsun.

Nis

Öğrencilerimiz, ulusal egemenliğimizin mimarı Mustafa Kemal Atatürk'ün dünya çocuklarına armağan ettiği bu kutlu tarihin 101.yıl coşkusunu öğretmenleri  eşliğinde hazırladıkları neşe ve gurur dolu videolarıyla yaşatıyor..

"Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler, hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz." K.ATATÜRK

Bayramınız mutlu olsun...

Nis

Kocaeli Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Melih ENGİN ve Piktes Koordinatörleri Harun IŞIK ile Diyaeddin AY, PİKTES Projesi kapsamında yapılan çalışmaları yerinde incelemek üzere okulumuzu ziyaret ettiler.

Nis

Mehmet Akif Ersoy başta olmak üzere, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmet ve minnetle anıyoruz.

Nis

Çocuklarımıza küçük yaşlarda vatan, millet ve Atatürk sevgisini kazandırmak. Bu doğrultuda milli değerlerimizi öğretmek için hazırlamış olduğumuz küçük bir programla çocuklarımıza güzel bir anı oluşturduk. Şehitlerimizi saygıyla andık. Çanakkale Geçilmez dedik.