Okulumuzda yürütülen ÖNEM Projesi kapsamında Kasım ayında “Önemli Değerlerimiz Var” ve “Hadi Başlayalım” etkinlikleri yapılmıştır.

“Önemli Değerlerimiz Var” etkinliği kapsamında çocukların, Atatürk’ün ülkemiz için önemini anlamaları, Atatürk ve onun ülkemize kattığı değerleri hatırlamaları, Atatürk’le ilgili duygu ve düşüncelerini paylaşmaları amaçlanmıştır.

Etkinlik sürecinde gruba ait hissetmeleri, sorumluluk almaları ve bir grup olarak hareket edebilmeleri kazanımlarını elde edebilmeleri amacıyla grup olarak uygulanabilen Atatürk temalı bir boyama çalışması yapılmış, sonrasında çalışma okulumuzda sergilenmiştir. Özel Eğitim Sınıfı öğrencilerimiz de 10 Kasım Atatürk’ü Anma’yla ilgili etkinlikler yapmış, bu etkinlikler de okul panomuzda sergilenmiştir.

“Hadi Başlayalım” etkinliğiyle çocuklar arasında grup bağlılığının artması, gruba ait hissetme duygusunun pekişmesi, eğlenceli bir zaman dilimi geçirerek stres ve kaygı gibi duygularını azaltmak amaçlanmıştır. Bu amaçla okulumuz rehber öğretmenleri Günsel ERGÜNAY ve Kübra ÖZTÜRK’ ün koordinesinde Özel Eğitim Öğretmeni Sevda COŞKUN’un desteğiyle faaliyet yürütülmüştür. Özel eğitim öğretmenimiz Sevda COŞKUN etkinlikte palyaço kostümü giyerek çocuklarla müzik eşliğinde dans etmiş, eğlenceli vakit geçirmelerini sağlamıştır. Daha sonra çocukların istedikleri şekillerde yüz boyama yapılmış, yüz boyalarıyla da şarkılar eşliğinde eğlenmişlerdir.

26-12-202326-12-202326-12-202326-12-202326-12-202326-12-2023

Yayın: 26.12.2023 - Güncelleme: 23.02.2024 11:22 - Görüntülenme: 58