Okul Dergimiz "Neşe Palamudu" Yayında

Dergimiz Neşe Palamudu’nun ilk sayısında bizlerle birlikte olduğunuz ve desteğinizi esirgemediğiniz için sizlere minnettarız.

Sizlerin desteğiyle, Neşe Palamudu dergisi olarak çocuklarımıza eğlenceli ve öğretici içerikler sunmayı amaçlıyoruz.

Çocuklarımızın merakını ve öğrenme isteğini destekleyen renkli ve interaktif içeriklerle dolu bir yolculuğa çıkıyoruz. Sizlerin katkılarıyla dergimiz, okuyucularımıza keyifli anlar yaşatırken aynı zamanda onların zihinsel ve duygusal gelişimine de katkıda bulunuyor.

Özellikle editörlerimize, yazarlarımıza, tasarımcılarımıza ve yayın ekibimize içtenlikle teşekkür ederiz. Sizlerin emeği ve özverisi olmadan Neşe Palamudu bu kadar kısa sürede vücut bulamazdı.

Son olarak, değerli okuyucularımıza, velilerimize ve destekçilerimize teşekkür etmek istiyoruz. Sizlerin ilgisi ve desteği, bizim için her zaman en büyük motivasyon kaynağı olmuştur.

Sizlerle birlikte daha nice başarılı ve keyifli sayılarla dolu günlerde buluşmayı dileriz.

Sevgi ve saygılarımızla,

Neşe Palamudu Dergisi Yayın Ekibi